Antena Căutare

Chefi la cuțite, 24 aprilie 2024. Regina Întunericului și Arun s-au certat. Concurentul și-a îmbrâncit rivala. Ce și-au zis

În ediția 17 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 13, Regina Întunericului și Arun s-au certat și concurentul și-a îmbrâncit rivala, atunci când se aflau în cămară, în timpul celui de-al treilea battle.

Colaj cu Gabriela Lucuțar și Arun Dumitru în cămara Chefi la cuțite Galerie
În ediția 17 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 13, Regina Întunericului și Arun s-au certat și concurentul și-a îmbrâncit rivala, atunci când se aflau în cămară | Antena 1

Irina Fodor și-a făcut apariția în bucătărie și a anunțat ce temă de gătit a pregătit pentru cel de-al treilea battle de la Chefi la cuțite sezonul 13. După ce au stabilit ce rețete vor pregăti, concurenții s-au dus la cămară, pentru a-și lua ingredientele necesare. Acesta a fost momentul în care Regina Întunericului și Arun s-au certat și concurentul și-a îmbrâncit rivala, în ediția 17 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 13.

Regina Întunericului și Arun s-au certat și concurentul și-a îmbrâncit rivala, atunci când se aflau în cămară, în ediția 17 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 13, difuzată pe 24 aprilie 2024

Irina Fodor și-a făcut apariția în bucătărie și a anunțat ce sarcină au concurenții, în cel de-al treilea battle din sezonul 13.

„Proba nu o să fie ușoară. O echipă trebuie să aibă aibă un avantaj și pentru asta vom face un joc. Echipa câștigătoare va alege ingredientele dintre cele 13 cloșuri pe care le veți vedea aici, în fața voastră. Va trebui să pregătiți două feluri și ambele trebuie să fie pe aceeași farfurie”, a anunțat aceasta.

Citește și: Chefi la cuțite, 23 aprilie 2024. Orlando Zaharia a „explodat” și a lovit coșul de gunoi. Ce i-a făcut lui Cătălin Țociu

Dropsuri, albuș de ou, fasole, tapioca, pipote și inimi, gheare de găină, cerneală de sepie, sos de pește, popcorn, făină de cocos, wasabi, cacao și edamame, iată lista de ingrediente de sub cloșuri.

Fiindcă el a câștigat proba de îndemânare, Chef Richard a decis ce ingrediente primește fiecare echipă. Pentru echipa lui roz a ales popcorn, făină de cocos și albuș de ouă. Lui Alexandru Sautner i-a dat gheare de găină, wasabi, dropsuri și edamame, iar lui Orlando Zaharia i-a dat inimi și pipote, tapioca, sos de pește, cerneală de sepie și fasole.

Citește și: Chefi la cuțite, 24 aprilie 2024. Aleaxandru Sautner și Ștefan Popescu și-au aruncat replici acide la cel de-al treilea battle

După ce au stabilit ce rețete vor pregăti, concurenții fiecărei echipe și-au împărțit sarcinile și s-au dus la cămară, ca să își procure ingredientele necesare. Acesta a fost momentul în care un conflict a izbucnit între Gabriela Lucuțar (Regina Întunericului) și Dumitru Arun Vasile.

Regina Întunericului a luat tot mascaroine a luat toate cutiile de mascarpone, lucru ce l-a enervat la culme pe Arun, care s-a repezit în coșul rivalei și chiar a împins-o, ca să obțină ingredientul dorit.

„Bă, ce faci?! Ești nebun!”, i-a zis aceasta, fără pic de reținere.

„E lipsă de educație, nici nu vrea să aduc alte jigniri. Nu cred că știe cu cine vorbește, nu realizează de la cine a luat din coș”, a zis concurenta ulterior la testimonial.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 13 Chefi la cuțite. Edițiile integrale se văd în AntenaPLAY

Chef Orlando Zaharia, Chef Alexandru Sautner, Chef Richard Abou Zaki și Chef Ștefan Popescu au decis să scrie următorul capitol din bucătăria show-ului prezentat de Irina Fodor.

Astfel, la Chefi la cuțite, în noul sezon, cei patru jurați aduc în ringul culinar impresionanta lor experiență, fiind pregătiți să descopere noi talente în domeniul gastronomic, dar și să se întreacă în arena amuletelor, care aduce noutăți, începând cu acest sezon.

Fiecare Chef va primi un număr de puncte pentru preparatul său la întrecerile amuletelor, punctajul final fiind criteriul în funcție de care se va decide cine sunt Chefii care trec în etapa următoare, căci doar trei dintre cei patru jurați vor avea o echipă în etapa confruntărilor. Nu în ultimul rând, juratul care nu își va alcătui o echipă va decide în ce tabără va intra câștigătorul cuțitului său de aur.

Chefi la cuțite sezonul 13 aduce rețete savuroase, confruntări savuroase, momente delicioase și povești de viață surprinzătoare.

Edițiile integrale din sezonul 13 Chefi la cuțite pot fi vizionate pe AntenaPLAY.

Chefi la cuțite, 24 aprilie 2024. Alexandru Sautner și Ștefan Popescu și-au aruncat replici acide la cel de-al treilea b... Chefi la cuțite, 24 aprilie 2024. Orlando Zaharia și Alexandru Sautner au folosit fiecare câte o amuletă ce a adus haos...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x