Antena Căutare

A crezut că o doare capul din cauza mahmurelii, însă medicii au făcut o descoperire terifiantă. Ce diagnostic a primit

O tânără de 19 ani din Marea Britanie credea că are dureri de cap din cauza mahmurelii, însă, când a ajuns la spital, a primit o veste devastatoare din partea medicilor.

A crezut că o doare capul din cauza mahmurelii, însă medicii au făcut o descoperire terifiantă. Ce diagnostic a primit Galerie
A crezut că o doare capul din cauza mahmurelii, însă medicii au făcut o descoperire terifiantă. Ce diagnostic a primit | Shutterstock

Ella Pick a plecat cu prietenele sale într-o vacanță de patru săptămâni în Grecia, dar, la scurt timp, a început să acuze stări de rău. Pe moment, ea pus totul pe seama excesului de alcool, însă durerile de cap au continuat să se agraveze, potrivit mirror.co.uk. Ce a urmat!

Citește și: Credea că e balonată și medicii au descoperit că problema e mult mai gravă. De ce arăta așa abdomenul ei

A crezut că este mahmură, dar medicii i-au spus că mai are doar 12 luni de trăit

Ulterior, tânăra în vârstă de 19 ani a observat că ochiul stâng începe să se deplaseze spre interior, iar asta a determinat-o să meargă la un oftalmolog, care a trimis-o la spital. Medicii au descoperit atunci că are o tumoare cerebrală și i-au spus că mai are doar un an de trăit.

„Totul a început în iunie anul trecut, când am plecat cu fetele la Zante în vacanță. A fost o vacanță frumoasă. Cred că în primele două sau trei nopți m-am simțit bine. Ne distram cu toții. Apoi nu m-am simțit chiar bine. Am crezut că ar fi mahmureală. Am ajuns acasă și m-am simțit bine, apoi, o săptămână mai târziu, am început să am migrene severe. Presiunea din ceafă era îngrozitoare. Întotdeauna am suferit de migrene, dar niciodată în această măsură.”, a mărturisit Ella Pick, citată de mirror.co.uk.

În ciuda diagnosticului primit la acea vreme, tânăra a decis să își continue viața în mod normal. Scopul ei principal a fost acela de a trăi momente cât mai frumoase alături de prieteni și familie, pentru ca aceștia să aibă amintiri minunate cu ea.

„M-am simțit complet amorțită, încă nu realizez că este adevărat. Toți ceilalți din jurul meu sunt mult mai răniți decât mine. (...) Nu pot spune exact cât timp mai am, pentru că nu pot face o biopsie din cauza localizării tumorei. Dacă aș face biopsie, riscul de a rămâne paralizată este foarte mare.”, a explicat, la acea vreme, Ella Pick, potrivit sursei citate mai sus.

Anul trecut, tânăra a urmat ședințe de radioterapie în încercarea de a încetini progresia tumorii. Vestea bună este că după ultimele investigații s-a stabilit că tumora nu a mai crescut și este stabilă după tratament. Ella spune că este „deschisă la orice” care i-ar crește șansele de supraviețuire, mai notează mirror.co.uk.

Citește și: Femeia a crezut că are grețuri pentru că este însărcinată, dar a primit un diagnostic crunt din partea medicilor. Ce boală are

O tânără a refuzat să utilizeze casele self-checkout. Gestul a stârnit controverse aprinse și a împărțit internetul în d... Ce mesaj a putut să pună un român în scara blocului unde trăiește. Vecinii au pozat totul și au râs cu lacrimi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x