Antena Căutare

Numerologul Corina Stratulat ne spune când apar perioadele dificile în cuplu în funcție de data nașterii. Cum gestionăm situațiile

Numerologul Corina Stratulat a vorbit astăzi despre gestionarea perioadelor dificile care apar în relația de cuplu.

colaj  cuplu si numerologie Galerie
Numerologul Corina Stratulat, prezentă în platoul emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani, a vorbit despre când apar perioadele dificile în cuplu în funcție de data nașterii. | Shutterstock

Numerologul Corina Stratulat, prezentă în platoul emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani, a vorbit despre când apar perioadele dificile în cuplu în funcție de data nașterii.

Totul stă în evoluție pentru că fiecare relație trebuie să evolueze. Tocmai de aceea, în anumite momente apar niște situații menite să testeze relația. Dacă un cuplu nu poate depăși momentele dificile, atunci poate e mai bine ca cei doi parteneri să meargă pe drumuri separate.

Când apar perioadele dificile în cuplu și cum le gestionăm

În prima parte a relației, este perioada de îndrăgosteală, care durează aproximativ 2 ani. Acea perioadă de descoperire îi ține împreună pe cei doi parteneri. În acea perioadă, intimitatea și compatibilitatea joacă un rol foarte important.

Citește și: Care sunt momentele favorabile pentru a începe o afacere, în funcție de data nașterii. Numerologul Corina Stratulat oferă detalii

Dacă relația nu trece de doi ani, e clar că cei doi parteneri nu aveau mai multe de construit împreună și i-au unit doar partea aceasta chimică dintr-un cuplu.

Dacă o relație ajunge la 4 ani, atunci e momentul potrivit ca cei doi să își facă un viitor împreună și să se gândească la căsătorie. Cifra 4 înseamnă construcție și fie cuplul alege să se căsătorească, fie realizează că nu pot construi un viitor împreună.

După 5 ani de relație, dacă nu există stabilitate și cei doi nu s-au căsătorit, sunt șanse ca cel puțin unul dintre parteneri să se îndrăgostească de altcineva. În perioada asta partenerii se pot simți sufocați în relație și vor fi tentați de a avea aventuri pentru a se simți liberi. Cifra 5 vine mereu cu schimbare.

Dacă nu e ceva temeinic în relație, e mai bine să nu ne mințim și să nu insistăm.

La 6 ani de relație, dacă partenerii nu s-au căsătorit apare tentația infidelității. După 6 ani de relație e un moment foarte bun să întemeiem o familie și să ne căsătorim. Tot la 6 ani de relație, poate apărea divorțul pentru că unii parteneri sunt tentați de infidelitate, atunci când nu există echilibru în relație.

Citește și: Ce ne face fericiți, în funcție de cifra destinului. Numerologul Corina Stratulat vine cu noi informații

La 8 ani de relație, e foarte important ce au reușit cei doi parteneri să realizeze împreună în tot acest timp. Acum e momentul să își propună noi obiective. Dacă cei doi parteneri simt că nu au mai evoluat, atunci apare ideea separării. E important ca în cuplu să existe și proiecte comune.

La 12 ani de relație, dacă partenerii simt că relația nu evoluează, atunci sunt din nou șanse de infidelitate pentru că apar ispitale. Un cuplu care evoluează împreună va simți că relația lor e acum și mai sudată și au multe lucruri de realizat împreună.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x