Antena Căutare

Mireasa, sezon 5. Ce mai face Yana, fosta iubită a lui Andrei. Ce fostă concurentă i-a fost alături la aniversarea de 25 de ani

Yana a împlinit 25 de ani și a avut parte de o petrecere pe cinste. Printre invitați, s-a numărat Alina din sezonul 5 Mireasa, buna ei prietenă.

Colaj cu Yana și Andrei din sezonul 5 Mireasa Galerie
Yana din sezonul 5 Mireasa a împlinit 25 de ani | Instagram & Antena 1

Alina și Yana au legat o frumoasă prietenie în cadrul sezonului 5 Mireasa, înțelegându-se foarte bine și prin prisma naționalității. Cele două moldoence au păstrat legătura în afara competiției și recent au petrecut împreună la aniversarea de 25 de ani a brunetei.

Alina, soția lui Valentin, a publicat mai multe imagini pe rețelele sociale cu Yana dansând și bucurându-se de împlinirea vârstei de 25 de ani.

Yana a împlinit 25 de ani. Cum a petrecut fosta concurentă a sezonului 5 Mireasa

La cei 25 de ani ai săi, fosta concurentă a sezonului 5 Mireasa a avut parte de schimbări de look și arată diferit față de cum o știau fanii emisiunii.

După petrecere, Yana a publicat pe rețelele sociale o fotografie cu ea și le-a adresat un mesaj celor care o urmăresc: „M-am gândit că vaă este dor de mine, să nu uitați cum arăt”

Citește și: Mireasa, sezon 5. Cât a crescut Heracles, fiul Alinei și al lui Valentin. Imaginea adorabilă publicată de tânăra mămică

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Anul trecut, Yana a fost supusă unei operații de rinoplastie. Tânăra a mers până în Armenia pentru intervenția realizată de chirurgul plastician.

Cum a început povestea de dragoste dintre Andrei și Yana de la Mireasa sezon 5

Andrei și Yana de la Mireasa sezon 5 au avut una dintre cele mai neașteptate povești de dragoste. Cei doi tineri au petrecut câteva săptămâni bune în casă, înainte de a își da o șansă.

Citește și:Mireasa, sezon 5. Ce mai face și cum arată acum Andrei Cica, fostul iubit al Yanei. Cum s-a pozat recent, după o absență în online

Andrei a pășit optimist în show-ul matrimonial Mireasa. A avut-o, încă de la început, alături pe mama sa. Primele săptămâni au fost unele agitate pentru el, căci i-a luat ceva timp pentru a se acomoda cu ceilalți băieți.

Nu a fost atras de nicio fată, însă a încercat să o cunoască pe Sabrina, cu puțin timp înainte să intre Yana în competiție. Deși părea să se bucure de compania lui, fata s-a întors la fostul iubit, Perneș.

Andrei i-a respectat decizia și a început să-și petreacă timpul cu tinerii singuri. A avut câteva tachinări cu Yana și chiar i-a luat apărarea în fața mamelor, care o criticau pentru alegerile ei culinare și felul în care decidea să-și trăiască viața.

La un moment dat, când niciunul nu se mai aștepta, o scurtă discuție pe terasă a fost prima cărămidă pusă în relația lor. Nu a durat mult și și-au dat o șansă. Pasiunea și atracția dintre ei a fost vizibilă și tot mai mulți și-au exprimat susținerea pentru cuplul lor.

La un moment dat, pentru că viza ei era pe cale să expire, Yana a fost nevoită să plece din emisiune și să se întoarcă la Chișinău. Relația dintre Andrei și Yana a continuat și în afara competiției, cu suișuri și coborâșuri. La un moment dat, cei doi au anunțat despărțirea. . Cei doi nu au vorbit prea mult despre motivul separării, rămânând discreți în mediul online.

Mireasa, sezon 9, Doi foști concurenți s-au întâlnit în afara competiției. Imaginea care i-a încântat pe fanii emisiunii... Mireasa, sezon 9. Ce au discutat Alexandru și Cristina în pauză, după ce Gabriela Cristea a anunțat încălcarea de regula...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Citește și
x