Antena Căutare

Număr spectaculos cu ventriloci pe scena iUmor, duminică, la Antena 1! Delia: „Sufletul meu s-a hrănit cu acest moment!”

Duminică, de la 20.00, iUmor – Alege comedia sezonul 16 revine cu noi numere și momente artistice spectaculoase, prezentate de concurenți care mai de care mai talentați, din toate colțurile lumii, la Antena 1 și pe AntenaPLAY.

colaj foto cu concurenti la iumor, poza cu juratii iiumor si poza cu cheloo si o concurenta la iumor Galerie
Duminică, de la 20.00, iUmor – Alege comedia sezonul 16 revine cu noi numere și momente artistice spectaculoase | Antena 1

În cea de-a șaptea ediție iUmor din sezonul 16, Daniele și Naimana, doi ventriloci originari din Italia, vin pe scena de umor cu un număr spectaculos de ventrilocie, iar jurații au fost impresionați de felul în care cei doi cântă, deși au gura închisă: „Nici măcar mărul lui Adam nu se mișca!”, spune, surprins, Bordea, în vreme Cuza mărturisește: „Extraordinari, mie nu-mi vine să cred că ei cântă pe bune! Cei mai buni ventriloci pe care i-am văzut în viața mea!”.

Număr spectaculos cu ventriloci pe scena iUmor, în ediția de duminică, difuzată pe 31 martie 2024, la Antena 1

Delia, profund impresionată, le mărturisește celor doi: „Sunt rockstar-urile zilei, au tot ce mi-aș putea dori de la un număr! Sufletul meu s-a hrănit cu acest moment!”, continuând: „Vă ador, sunteți incredibil de buni și vreau să vă mai văd și să ne împrietenim!”.

Citește și: Cu ce-și ”unge” sufletul Cătălin Bordea după divorț. Comediantul are gusturi scumpe

Întregul moment poate fi urmărit duminică seara, începând cu ora 20:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY. Și în cel de-al 16-lea sezon iUmor, Delia, Cheloo, Cătălin Bordea şi Cosmin Natanticu se vor așeza la masa juriului și se vor lăsa surprinși de cele mai neașteptate numere de umor din toate colțurile lumii, de la stand-up, dans, teatru, magie sau mimă și până la cele mai neobișnuite demonstrații de talent.

Despre iUmor sezonul 16. Show-ul se vede în fiecare duminică, de la 20:00, pe Antena 1 și în AntenaPLAY

iUmor, singura emisiune TV din România cu peste 2.6 milioane de abonați la canalul de YouTube, a dat startul noului sezon și îi aduce în rolurile de prezentatori pe Emi și Cuza, care sunt în sezonul 16 alături de concurenți în culisele show-ului. Alături de Delia, Cheloo, Cătălin Bordea și Cosmin Natanticu, Andrei Ungureanu, zis și Omulcu Tourette, pornește sezonul acesta cursa pentru Prezidențiale.

Citește și: iUmor sezonul 16, 17 martie 2024. Cosmin Armega i-a vrăjit pe jurați. Bordea: „Nu-mi plac magicienii, dar tu ai creat o poveste”

Cele mai neașteptate numere de umor din toate colțurile lumii, dar și numeroase surprize, printre care bonusuri atractive și alegerea unui Președinte iUmor, fac deliciul juraţilor, dar și al telespectatorilor în cel de-al 16-lea sezon iUmor – Alege comedia, care se vede în fiecare duminică de la 20:00, la Antena 1 şi în AntenaPLAY.

iRoast de Victorie, 26 martie 2024. Jean de la Craiova, Ionuț Rusu și Adi Gheo, glume acide înainte de meciul România - ... Emil Rengle vine pe scena iUmor cu un moment savuros de stand-up, duminică, de la ora 20.00 Delia: ,,Ai fost foarte mișt...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x