Antena Căutare

Chefi la cuțite, 30 aprilie 2024. Un concurent a reușit să îi impresioneze pe jurați la degustare, în al cincilea battle

Un concurent a reușit să „stingă lumina” chefilor, la degustare. Au crezut că farfuria a fost gătită de un cuțit de aur, dar au fost uimiți cine a pregătit totul, în duelul cinci de la Chefi la cuțite sezonul 13.

Colaj cu cei patru jurați și concurenții din echipa verde și echipa galbenă Galerie
Un concurent a reușit să „stingă lumina” chefilor, la degustare | Antena 1

În ediția 19 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 13, un concurent a reușit să îi uimească din plin pe Orlando Zaharia, Alexandru Sautner, Richard Abou Zaki și Ștefan Popescu. Toți jurații au crezut că farfuria sa e făcută, de fapt de un cuțit de aur.

Un concurent a reușit să „stingă lumina” chefilor, la degustare, în al cincilea battle de la Chefi la cuțite sezonul 13, în ediția din 30 aprilie 2024

Al cincilea duel i-a pus pe concurenții din echipa verde și pe cei din echipa galbenă să pregătească un preparat cu crumble sau cruste, folosind seminte și nuci. Misiunea a fost una simplă pentru unii, dar dificilă pentru alții. După degustare, Irina Fodor a început să anunțe notele primite de concurenți.

„O să trecem la o farfurie de 14 puncte. Chefii au crezut că ar putea fi a unui cuțit de aur, dar de fapt era farfuria ta, Raisa!”, a fost vestea neașteptată dată de aceasta.

Citește și: Chefi la cuțite, 30 aprilie 2024. Lăcrămioara Pintilie s-a enervat după o ceartă cu Andrea Recaldin și i-au dat lacrimile

„Vai, ce surpriză plăcută am avut”, a zis Alexandru Sautner, care s-a mândrit din plin cu realizarea concurentei sale, în duelul al cincilea de la Chefi la cuțite sezonul 13, ediția din 30 aprilie 2024.

Orlando Zaharia a lăsat capul jos, dezamăgit de faptul că Raisa, care nu e bucătar, a luat puncte mai multe decât bucătarii și cuțitul său de aur.

„Cu echipa ta ce se întâmplă, Orlando?!”, au întrebat chefii, uimiți.

Citește și: Gabriela Lucuțar, Regina Întunericului de la Chefi la cuțite, are trei copii de care e mândră. Cine e și cum arată tatăl acestora

Irina Fodor a continuat să anunțe notele concurenților și o surpriză mare a fost atunci s-a aflat că Varză a luat 12 puncte.

„Am stat puțin blocat”, a fost reacția concurentului.

„Ăsta e plecat, Doamne…Ești nebunul nebunilro”, a zis Orlando, uimit de curajul avut de concurentul care a făcut bile de brânză cu crumble.

„Am zis că mor”, a zis Orlando, vâzând că sunt mulți concurenți din echipa lui care rămân în urmă.

Durerea a fost și mai mare când toți cei din echipa galbenă au mers în bucătărie și a fost evident ce echipă va pierde un concurent.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 13 Chefi la cuțite. Edițiile integrale se văd în AntenaPLAY

Chef Orlando Zaharia, Chef Alexandru Sautner, Chef Richard Abou Zaki și Chef Ștefan Popescu au decis să scrie următorul capitol din bucătăria show-ului prezentat de Irina Fodor.

Astfel, la Chefi la cuțite, în noul sezon, cei patru jurați aduc în ringul culinar impresionanta lor experiență, fiind pregătiți să descopere noi talente în domeniul gastronomic, dar și să se întreacă în arena amuletelor, care aduce noutăți, începând cu acest sezon.

Fiecare Chef va primi un număr de puncte pentru preparatul său la întrecerile amuletelor, punctajul final fiind criteriul în funcție de care se va decide cine sunt Chefii care trec în etapa următoare, căci doar trei dintre cei patru jurați vor avea o echipă în etapa confruntărilor. Nu în ultimul rând, juratul care nu își va alcătui o echipă va decide în ce tabără va intra câștigătorul cuțitului său de aur.

Chefi la cuțite sezonul 13 aduce rețete savuroase, confruntări savuroase, momente delicioase și povești de viață surprinzătoare.

Edițiile integrale din sezonul 13 Chefi la cuțite pot fi vizionate pe AntenaPLAY.

Chefi la cuțite, 30 aprilie 2024. Cine a câștigat al cincilea battle. Banda a adus un verdict neașteptat. Ce a urmat... Chefi la cuțite, 30 aprilie 2024. Bogdan Năstase a fost eliminat. Ce reacție neașteptată a avut Orlando Zaharia, la fina...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x