SENZAȚIONALUL ADEVĂRAT

De luni până vineri, de la 17:00!

Special
De trei săptâmâni, Alina îşi creşte singură cele două suflete nevinovate. Soţul ei a alungat-o de acasă printr-un mesaj. Supărat că fiica lui cea mică s-a născut cu malformaţii, bărbatul s-a hotărât să pună liniştea lui mai presus de fericirea copiilor sau a mamei.
Pe patul de moarte, Oana, mama celor trei copii a transmis un mesaj cutremurător. Atenție, urmează imagini care vă pot afecta emoțional!
Invitati
Ea e Ileana, mama care şi-a părăsit copiii în braţele lui Alexandru, chiar dacă acesta nu e tatal lor. Femeia parcă a uitat de tot de cei mici. Şi de ce să-i pese când a găsit pe altcineva care poate să facă acest lucru în locul ei?!
Trăiesc într-un garaj și se spală cu apă încălzită la soare, atunci când au noroc și nu plouă. E drama a doi frățiori, abandonați de mamă. Dramă care pur și simplu îți răscolește sufletul. După ce mama i-a părăsit, Alexandru un tânăr de 23 de ani a ales să le poarte de grijă. El este fostul iubit al mamei.
Monden
Divin a fost cuvântul care a caracterizat perfect nunta Claudiei cu alesul ei, Gabi Bădălău. O nuntă ca în poveşti, cu decoraţiuni spectaculoase din flori naturale, ţinute de mii de euro şi vedete una şi una!
Andreea Bălan, pentru prima dată într-un platou de televiziune de când a aflat că va deveni mămică! Însărcinată în 5 luni, frumoasa vedetă se pregătește intens pentru venirea pe lume a primului ei copil!