SENZAȚIONALUL ADEVĂRAT

De luni până vineri, de la 17:00!

Special
Luptă să supraviețuiască în lumea întunericului, iar soarta i-a mai dat o lovitură grea. Abandonat de ambii părinți, Ionuț, un băiețel nevăzător trăiește într-o sărăcie cruntă, dar nu se dă bătut. Impresionat de povestea lui, Florin Ristei i-a sărit în ajutor și i-a readus zâmbetul pe buze. pentru o zi.
Bănel Nicoliţă, aşa cum nu l-aţi mai văzut vreodată. La doi ani după căsătorie a realizat că nimic nu este mai important decât familia. Celebrul fotbalist care a avut Franţa la picioare, care a îmbrăcat mândru tricoul naţionalei, şi-a pus sufletul pe tavă într-un interviu extrem de emoţionat.
Invitati
Ei bine, dacă adulţii care-l cresc au dat dovadă de nepăsare totală, în ceea ce-l priveşte pe copil, cineva totuşi a ales să-i poarte de grijă.
Viaţa îngerului din mizerie a revoltat o ţară întreagă. Captiv în gunoiul din casa cocină, cu o mamă care nu pare să-şi asume acest rol şi doi bărbaţi care preferă să cumpere bere, în loc de jucării celui mic, destinul băieţelului părea unul blestemat.
Monden
La 2 ani de la despărţirea de Mihai Costea, şi alte câteva relaţii eşuate, iată că Daniela Crudu iubeşte din nou! Tot un fotbalist, dar nu din prima Ligă românească. Asistenta lui Dan Capatos a povestit la Un Show Păcătos cum s-a îndrăgostit de jucătorul care o curtează acum, un jucător care, spune ea, seamănă foarte mult cu Enrique Iglesias
E oficial! Bianca Drăgușanu este însărcinată în șase luni și nu își mai ascunde burtica de privirile curioșilor. Prezentă în platoul Un Show Păcătos, vedeta a făcut mărturisiri emoționante despre fetița ei și a lui Victor Slav.