SENZAȚIONALUL ADEVĂRAT

De luni până vineri, de la 17:00!

Special
Muște în mâncare, perne, lenjerii, pături pline de praf, care nu au fost spălate niciodată! Fuego a trăit șocul vieții lui când a descoperit mizeria în care își duce traiul o familie cu patru copii. Din milă pentru cele patru suflete sărmane, artistul a muncit pe brânci.
Uitate de cea care le-a dat viaţă! Au strigat 14 ani de dorul ei, însă nu au fost auzite. Trăiesc într-o casă de pământ, în condiţii pe care cu greu ni le-am putea imagina. E vorba de Daniela şi Andreea, două surori de 14 şi 16 ani.
Invitati
Este idolul doamnelor și domnișoarelor iar de ceva vreme a devenit și pictor. Cu banii primiți pe tablouri, Fuego, căci despre el este vorba, ajută artiștii aflați în nevoie. Pentru artist însă muzica rămâne prima dragoste iar azi, Fuego ne cântă la Acces Direct.
Traumatizate pe viață! Ca și cum fuga mamei la amant nu ar fi lăsat răni suficient de adânci în inimile lor, copilele părăsite de cea care le-a dat viață au mai trecut printr-un moment teribil. Fata cea mică, de doar 14 ani a fost violată acum mai puțin de o lună, acuză tatăl disperat.
Monden
Doamnelor, domnilor, al patrulea jurat de la X Factor este liderul proiectului Carla's Dreams!!! Şi asta pentru că "ACELE" dorinţe ale tale au fost ascultate şi omul hiturilor din România va ochi şi şlefui noile talente muzicale din ţara noastră.
Bianca Drăgușanu s-a decis! A ales numele fetiței și i-a pregătit o cameră ca în poveștile cu zâne. Însărcinată în luna a VI-a, vedeta a ieșit la cumpărături și făcut dezvăluiri senzaționale despre minunea pe care o așteaptă cu nerăbdare.